Actuele Vluchtinformatie Amsterdam Airport Schiphol

Disclaimer

Wij zijn jouw onafhankelijke bron van vluchtinformatie rondom Schiphol. Wij bieden een volledig up-to-date overzicht van alle vertrek- en aankomsttijden voor vluchten van en naar Schiphol. Bovendien geeft Vluchtinfo-Schiphol.nl algemene informatie over luchthaven Schiphol en vindt u bij ons een ruim aanbod van hotels, vliegtickets, vakanties en diensten rondom en op Schiphol. Dit is mede mogelijk door onze nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde bedrijven.

Vluchtinfo-Schiphol.nl is de samensteller en uitgever van informatie op deze website. Vluchtinfo-Schiphol.nl is zich volledig bewust van haar taak en besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie. Niettemin kan deze website onjuiste en/of onvolledige informatie bevatten.


Aansprakelijkheid

Vluchtinfo-Schiphol.nl kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid deze website te kunnen raadplegen. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van informatie aangeboden op deze website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.


Links van en naar Vluchtinfo-Schiphol.nl

Vluchtinfo-Schiphol.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden na een bezoek aan een andere website via een link op deze website of anderszins, wordt uitgesloten. Het feit dat een link wordt gecreëerd naar een website van een derde of dat wordt toegelaten dat een website van een derde een link bevat naar deze website, betekent niet dat Vluchtinfo-Schiphol.nl de producten of diensten op de website van een derde goedkeuren of aanbevelen.


Informatie gebruiken

Vluchtinfo-Schiphol.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor van deze website en de via deze website te leveren producten en diensten. Op alle ontworpen, gemaakte of gebruikte afbeeldingen, foto’s, teksten, tekeningen en ontwerpen rust het auteursrecht bij Vluchtinfo-Schiphol.nl. Het is toegestaan om de geboden informatie te downloaden en printen voor eigen persoonlijk niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vluchtinfo-Schiphol.nl.